DESPRE NOI

Agroline - Băcănie/ Restaurant

Agroline - Băcănie/ Restaurant
AGROLINE pune pe mesele românilor preparate din carne cu gust autentic. Dezvoltarea acestor rețete este continuă punându-se accent pe întoarcerea la origini a gustului de acasă.
Ne bucurăm tare mult să te anunțăm că decurând Agroline s-a gândit la pregătirea unui nou „concept store” Băcănie/ Restaurant!
Unde?
În Rădăuți, str.Piața Unirii nr. 5 (lângă Sucursala – Banca Transilvania)

Selectația gamei de produse a fost un proces extrem de important pentru că noi mizam pe calitate și atunci trebuie să ne asiguram că fiecare produs de pe raftul Băcăniei Agroline este in linie cu ceea ce noi căutăm. Aici vom reuni produse (ecologice) naturale, artizanale locale și din alte zone ale țării, dar nu în ultimul rând și produse internaționale (grecești, italienești, turcești) din categorii diverse:

În plus pe lângă spațiu de comercializare a produselor, Băcănia include și o zona de restaurant, unde se servesc mâncăruri preparate din ingrediente aflate la vânzare!
Ps: Aici veți descoperi că AGROLINE nu este o simplă Băcănie și nici un simplu restaurant. Este o Băcănie cu bucătărie .

Recenzii

Recomand cu mare drag produsele Agroline Bucovina, deoarece toate preparatele sunt făcute cu multă atenție, pasiune, dar mai ales cu multă dragoste pentru produsele tradiționale românești. Doar aici am întâlnit acel gust delicios care îți amintește de #acasă și de bucatele pregătite de părinți sau bunici.

Image
Ella J.
Recenzii

Foarte bune produse aveți și la preţuri decente! Continuaţi așa si să ajungeți cât mai sus! Să introduceți cât mai multe produse în lanțurile de magazine că acolo e personal mare şi sa va păstrați calitățile Nr 1.

Image
Ştefan C.
Call Now Button